29/03/2024


Σας ενημερώνουμε για τη νέα λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης "Τάξης Μαθητείας" όπου θα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στην πλήρη εικόνα κάθε μαθητευόμενου του σχολείου σας ή των τμημάτων που έχετε οριστεί ως επόπτης/χειριστής τμήματος, από την υποβολή της αίτησής του έως και την ολοκλήρωση/διακοπή της Μαθητείας του.


Η πρόσβαση στην λειτουργία γίνεται με δύο τρόπους:

  1. Έχοντας συνδεθεί στο ΠΣ και ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή: «Διαχείριση Τμημάτων - Παρουσιολόγιο» → «Μαθητευόμενοι» → «ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ».
  2. Έχοντας συνδεθεί στο ΠΣ και κατεβάζοντας την αναφορά «Τρέχουσα Εικόνα Μαθητευόμενων - Παρουσίες» εμφανίζεται σχετική στήλη με όνομα «ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ» με σύνδεσμο που οδηγεί στην νέα λειτουργία.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητευόμενοι έχουν και οι ίδιοι πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία από το εικονίδιο με όνομα «Στοιχεία Αίτησης – Μαθητείας» που βρίσκεται στην αρχική σελίδα αφού συνδεθούν στο λογαριασμό τους. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να ελέγχουν και οι ίδιοι τη δραστηριότητά τους, προλαμβάνοντας τυχόν λάθος καταχωρίσεις. Έχει ήδη αποσταλεί σχετικό e-mail στους μαθητευόμενους, εντούτοις παρακαλούμε να τους ενημερώσετε και προφορικά, κάνοντας σχετική επίδειξη των διαθέσιμων λειτουργιών και αν χρειασθεί να τους υπενθυμίσετε τον τρόπο σύνδεσης στον λογαριασμό τους.

Τέλος αναφορικά με τους μαθητευόμενους που δεν είχαν ενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους θα τους σταλεί αύριο email ενεργοποίησης.



Η ομάδα του ΠΣ "Τάξης Μαθητείας"
 


Έγγραφα Μαθητείας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγγραφή μέσω email

Μαθητεία αποφοίτων ΕΠΑΛ οπτικοακουστικό μήνυμα

Πληροφορίες για υποψήφιους-μαθητευόμενους

Oδηγός υποψήφιων-μαθητευόμενων 2022-23

Πληροφορίες για εργοδότες

Συνοπτικός οδηγός για υποβολή θέσεων Μαθητείας για εργοδότες

Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης «Τάξης Μαθητείας» : e-mathiteia.minedu.gov.gr

Πρόγραμμα σπουδών Μαθητείας